avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de eliberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de eliberare sub control judiciar

pritenu meu are acuzatia de ultrj la bunurile moravuri,a avut 2 mandate de 29 de zile de arest ,i s-a prelungit arestul pana pe 10 cand e procesu ,pe fond,pot sa mai pun cerere de eliberare sub control judiciar?cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:59, 2 Septembrie 2012
puteti sa solicitati eliberarea sub control judiciar dar totusi daca nu lucrati cu un avocat care sa se ocupe, nu cred ca aveti sanse.

chiar si cu avocat, este foarte greu
Infractiunea de ultraj este singura infractiune pentru care este acuzat?
da
poate cere liberarea provizorie sub control judiciar sau poate cere inlocuirea masurii arestarii preventive cu alta masura preventiva (interdictia de aparasi localitatea de exemplu)
poate incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pt ca a stropit cu bere teodoraoana teodoraoana am revenit cu alte detali despre acest caz, prietenul meu a fost arestat preventiv pt 29 de zile pt ca a stropit cu bere, dar defapt el este nevinovat. el se ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva 29 zile utilizator900 utilizator900 arestarea preventiva se va prelungi cu alte 29 de zile in cazul in care inculpatul isi recunoaste invinuirile? sau se va da hotarare definitiva? (vezi toată discuția)
Complicitatea la furtul calificat ContSters291111 ContSters291111 Ce sanse are o persoana acuzata de complicitate la furtul calificat, care este intr\'un grup infractional ,sa fie eliberata dupa ce a fost arestata preventiv ... (vezi toată discuția)