avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Problema Avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Problema Avocat

Buna seara
cum se procedeaza daca nu esti multumit de un avocat?
Am platit onorariu, procesul sa terminat dar a ramas de rezolvat o creanta iar avocatul nu mai raspunde la e mail, tel, etc
Ce pot face?
//Cristian
Cel mai recent răspuns: chris4 , utilizator 17:05, 28 Iunie 2012
Contractul a fost facut pentru tot ce intra in acest proces inclusiv creante executare silita...
Daca ar fi intervenit ceva si la determinat sa nu mai continue, normal ar fi trebuit sa
comunice sa-mi spuna care este cauza si ce trebuie facut.
Nu spun ca avocatul nu a fost corect, dar nu mai raspunde la apelele mele.
Eu am fost "corect" in ceea ce priveste angajamentul, onorariu.....
Totusi intrebarea mea, cum se poate face o sesizare catre baroul de avocati?
//
Daca in contractul de asistenta juridica scrie "negru pe alb" ca avocatul avea si acel mandat, deci numai daca exista in vreun fel dovezi ale sustinerilor dvs , putetiu sa forumlati sesizare catre decanul baroului din care face parte sau catre UNBR.
De asemeni puteti sa solicitati , intai pe cale amiabila , apoi , daca va fi cazul in justitie, restituirea unei parti din onorariul platit , acea parte care o reprezinta executarea crentelor.
Ok, va multumesc.
Da scrie asa.
Dar dvs. tot nu ma credeti.
Exista un formular tipic sau merge unul formulat de mine.
//

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neonorare contract recuperare creante UCH UCH In august 2009, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari, am incheiat un contract de asistenta juridica, in vederea recuperarii creantelor de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie decan baroul avocatilor anouka89 anouka89 Buna ziua Am primit de curand decizia unei plangeri pe care am formulat-o pe 9 martie 2011 catre decanul baroului avocatilor Galati, cu toate la acea data ... (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului il platesc cand am sentinta definitiva si irevocabila? mocutzy27 mocutzy27 se ia o hotarare judecatoreasca {partaj}hotararea este in favoarea mea {reclamant},paratul face apel............avocatul trebuie sa il platesc la sfarsit cand ... (vezi toată discuția)