avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

BUNA ZIUA
eu am platit pensie alimentara ficei mele din prima casatorie,ea luna aceasta a terminat facultatea si sa mutat si cu un baiat care urmeaza sa-i fie sot,locuiesc impreuna fara forme legale de casatorie.cum procedez sa nu m-ai platesc pensie alimentara (poprire pe statul de plata la serv.) cum se procedeaza si daca ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pt instanta sau la seviciu. si pe cine trebuie sa chem in instanta.CUM SE PROCEDEAZA?
VA MULTUMESC DIN INIMA
Cel mai recent răspuns: adygaby , utilizator 11:35, 26 Iunie 2012
Formulati cerere de sistare a pensiei de intretinere ca urmarea implinirii varstei maxime si a terminarii studiilor daca acesta este cazul dvs.
multumesc din inima.dar unde pot formula cererea?DA,acesta este cazul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei alimentare la incetarea studiilor remusman remusman Buna ziua ! Am ajuns la momentul in care pot cere sistarea prnsiei alimentare , deoarece baiatul meu care a fost in grija mamei lui , a terminat facultatea , ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere major Wilson al Wilson al Buna seara. Am un baiat care a implinit 18 ani. El se afla in franta cu mama lui. Pana la aceasta varsta am platit pensie alimentara in cont la o banca. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara irimia_mirela irimia_mirela Buna ziua! Am nevoie de un sfat in legatura cu pensia alimentara pe care o primesete mama mea pentru mine si fratele in urma divortului de tatal meu.Am ... (vezi toată discuția)