avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o situatie legata de pensia alimentara. Fostul meu sot , care are plangere penala de abandon din octombrie 2010 , a trimis pensie alimentara ptr. copil prin mandat postal , depus la un oficiu postal din Bucuresti, pe numele lui, acesta aflandu-se in Italia in momentul de fata, declarand postei un domiciliu fals (imobilul respectiv fiind vandul din 2010 , eu avand actele de vanzare-cumparare), precum si declarand o sentinta veche cu o suma mica . Aceasta sentinta a fost atacata in instanta si in urma recursului la Curtea Suprema am castigat pensie mult mai mare.
As dori sa stiu daca este legal ca persoana care depune bani la posta romana trebuie sa se legitimeze sau nu si daca exista vreo modalitate de a afla cine anume a sdepus banii. Se poate lua legatura cu posta, se poate merge in audienta la directorul postei?
Multumesc mult ptr. ajutor
Cel mai recent răspuns: meryliv , utilizator 15:46, 26 Iunie 2012
La oficiul postal poate merge oricine sa depuna banii reprezentand pensie intretinere minor pe mandat postal , si o poate face in numele creditorului. Faptul ca a depus o suma mai mica este o chestie de corectitudine(puteti sa va folositi de cupon pentru a demonstra in instanata daca va fi cazul.)
multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru copilul meu de care din pacate nu mai stiu nimic?! cipri05 cipri05 La sfatul si indrumarea dvs....dupa cum am vb si in disuctiile anterioare...in ciuda unor judecati si procese de aproape un an de zile,in care am solicitat ... (vezi toată discuția)
Fals in acte pentru pensie alimentara alynk alynk De 1 an si 3 luni, fostul sot a trimis doar 4 mandate postale cu pensia alimentara. In urma plangerii penale pe care i am intocmit o la politie, el a adus acte ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ana2006 ana2006 trebuie sa platesc pensia alimentara la copilul meu.unde trebuie sa ma adresez la ce institutie ?am nevoie de ceva acte? poate sa puna altcineva banii in locul ... (vezi toată discuția)