avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incadrare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incadrare mijloc fix

Va rog sa ma ajutati in a incadra in catalogul mijloacelor fixe panou solar si minipiscina .Mi sa spus ca trebuie sa fie in grupa 2, subgr 2.1 sau 2.2
pentru panou o sugestie ar fi: 2.1.16.1.2.1
pentru minipiscina eu asi merge pe mobilier. ma gandesc ca e vorba de un mijloc fix care va fi utilizat in industria hoteliera. eu la mobilier l-as incadra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Un aparat masurat prize pamant poate fi incadrat la obiecte de inventar? croberta croberta Unitatea achizitioneaza un aparat masurat prize pamant in valoare de 6600 lei. Poate fi incadrat la obiecte de inventar? Face parte din grupa 2.2. APARATE ... (vezi toată discuția)
Achizitie mijloace fixe And81 And81 Buna ziua, am studiat pe net codurile de achizitie mijloace fixe si nu am reusit sa gasesc un cod pentru domeniul meu de ... (vezi toată discuția)