Buna seara
Am si eu o problema pe care o supun atentiei d-voastra ...
Bunica mea a avut un teren in suprafata de 7500m patrati , iar sora ei tot 7500 m patrati, terenuri alipite , mostenire de la parintii lor . Acestea au fost folosite / lucrate de catre copii lor ( in cazul bunicii mele de catre mama , iar a sorei bunicii de catre verisoara ) .
In anul 1994 bunica mea aprimit Titlu de proprietate pe partea ei , iar sora a primit Titlu de proprietate in 1996 , pe partea ei .
In anul 2007 , mama a facut cadastrul pe acest teren , dupa aceea a facut si verisoara cadastru pe terenul lor .
Problema abia acum a aparut , dupa ce am facut cadastru am vrut sa punem punctele GPS de delimitare a terenului si am constatat ca de fapt punctele de reper coincideau cu terenul verisoarei , iar punctele lor de reper erau de fapt terenul nostru .
Deci noi aveam acte pe terenul care l-a avut / lucrat sora bunicii ( verisoara ) iar ei aveau acte pe terenul care l-a avut / lucrat bunica mea( mama ) .
Mentionez ca nimeni nu s-a interesat , de la primirea titlului de proprietate , la primarie de planul parcelar si situatia clara a terenurilor .
Acum s-au trezit verii mei ca vor sa facem inversarea de terenuri , sa fie asa cum l-au avut bunicii nostri. Cred ca asta implica schimbarea Titlului de proprietate , schimbarea cadastrului si sincer nu prea as vrea sa fac treaba asta , mai ales ca m-am trezit cu aceasta problema fara voia mea .
Ma pot obliga ei intr-un fel sa fac aceasta schimbare ?
Va multumesc