avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la distanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la distanta

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns in situatia: eu in Ro - el Marea Britanie, ambii ne dorim divort dar nu ne putem intalni in tara ca sa fim impreuna la un notar de ex. Cum se poate incheia divortul amiabil si intr-un termen rezonabil totusi luand in considerare ca e de comun acord?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:06, 27 Iunie 2012
nu puteti divorta in romania decat daca ati avut ultimul domicilu in romania. daca este asa sotul trebui sa-si angajeze un avocat sa-l reprezinte si se rezolva la primul termen prin acord, in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort delia12 delia12 buna ziua as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri intr-o mica nelamurire.. locuiesc in UK de 1 an si si doresc sa divortez,sunt casatorita de 3 ani eu si ... (vezi toată discuția)
Divorț la distanță Cata1276 Cata1276 Bună ziua. Căsătoria a avut loc în România, avem un copil minor. Suntem separați de aproximativ 4 ani. Eu locuiesc în Italia, soția și copilul ... (vezi toată discuția)
Divort comun acord & strainatate adi74 adi74 Buna ziua. As dori sa stiu cum tb sa procedez daca am termen de judecata a divortului pe cale amiabila, de comun acord, fara obligatii pe data de 24 aprilie ... (vezi toată discuția)