avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene nerambursabile 2012
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene nerambursabile 2012

Buna ziua, cine ma poate ajuta cu un raspuns? Sunt din Bucuresti, medic veterinar si doresc sa deschid o miniferma cu bovine. Nu stiu cui trebuie sa ma adresez, cu ce sa incep. Terenul il detin in jud. Giurgiu, este un impediment acest lucru? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cum vand oua si carne legal Randy24 Randy24 Buna ziua,detin o miniferma nou infiintata de prepelite.In prima faza am infiintat ferma pentru consumul familiei,dar acum producand foarte multe oua si carne ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru patiserie/cofetarie corneldobrescu corneldobrescu Buna ziua , tinand cont ca nu toti oamenii de rand nu inteleg sau stiu unde sa caute in legislatie pentru a se informa corect sa nu pomenesc si de greata ... (vezi toată discuția)
Pasaport bovine dante24 dante24 Am trei vite si vreau sa obtin subventie. De unde se obtine pasaportul pentru bovine? Am intrebat medicul veterinar si mi-a zis ca trebuie sa vin la bucuresti ... (vezi toată discuția)