avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sanatate

buna.muncesc in italia dar fara acte.am o problema de sanatate ,sufar de hiperhidroza ,transpir f tare sub brat , am facut diferite tratamente f scumpe dar nici o ameliorare ,acum vreau sa ma operez aici si vreau sa stiu daca pot face gratis operatia ,daca aceasta operatie este platita de catre romania.nu ma pricep cum se face astea,dar am inteles ca aceasta operatie nu intra in operatiile estetice si ca atare sunt gratuite. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:18, 27 Iunie 2012
Chiar daca interventia chirurgicala despre care vorbiti ar intra in pachetul de servicii medicale decontate de catre casa de sanatate,asa cum spuneti,nu se poate beneficia "gratis"de aceasta daca nu sunteti si asigurata la sanatate.
Persoanele care nu fac dovada calitatii de asigurat beneficiaza de servicii medicale numai in cazul urgentelor medico-chirurgicale si al bolilor cu potential endemo-epidemic si cele prevazute in Programul national de imunizari, monitorizarea evolutiei sarcinii si a lauzei, in cadrul unui pachet minimal de servicii medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul de sanatate dupa somaj ika ika Acum sunt in somaj,in 20 martie termin somajul.Loc de munca nu prea vad ca voi avea curind. Actualmente urmez un tratament,care va dura inca 5 luni.Retetele ... (vezi toată discuția)
Calitatea de asigurat dupa incetarea cim pe perioada determinata rezso rezso In timpul concediului medical mi-a incetat CIM pe perioada determinata. Am inteles ca casa plateste indemnizatia dupa incetarea CIM. Calitatea de asigurat se ... (vezi toată discuția)
Este vreo problema in acest caz? miron32 miron32 Tocmai ce am fost concediat dar apar in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate ca asigurat medical.Am cerut medicului de familie bilet de trimitere si ... (vezi toată discuția)