avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor fara acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor fara acte de proprietate

Buna seara. As ruga sa imi spuna cineva cum un notar poate face un certificat de mostenitor unei persoane pe un imobil pentru care nu exista acte de propietate.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:55, 1 Iulie 2012
probabil are certificat de calitate de mostenitor
Nu are certificat de mostenitor din care reiese clar ca mosteneste acel imobil care a fost evaluat si taxat ca atare la notar. Oricum am facut plangere impotriva lor si implicit a notarului deoarece stiu sigur ca nu au acte de propietate. Multumesc .
L-a facut cum se fac multe altele in Romania... normal nu trebuia sa se intample asa ceva. Oricum, simplul certificat de mostenitor fara acte de proprietate nu poate conduce la intabulare si, pe cale de consecinta, la instrainarea acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa caradis caradis Buna ziua. 1. Un martor prezent la doua procese cu aceleasi parti face doua declaratii complect diferite. se poate considera marturie mincinoasa? Pot ... (vezi toată discuția)
Acte notariat caradis caradis Buna ziua. Exista posibilitatea daca arat negru pe alb unui notar ca a facut o greseala acesta sa revoce actul incheiat si anume supliment la certificat de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate clara112 clara112 Domnul X are un certificat de mostenitor dupa un titlu de proprietate. Doreste sa faca cadastru. I se elibereaza de la primarie adeverinte si certificate ... (vezi toată discuția)