avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grad handicap

Am probleme cu vederea port ochelari cu dioptri +2 la ambi ochi ,pot beneficia de grad de handicap pentru afectarea functiei vederi ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:03, 29 Iunie 2012
Nu este afectoiune care sa impuna acordare de grad de handicap
Certificarea si emiterea de documente care atesta gradul de handicap a unei persoane revine exclusiv comisiei medicale de expertiza medicala,care analizand documentele care atesta afectiunea,poate dispune eventuale investigatii suplimentare pentru ca in final sa decida incadrarea sau nu in grad de handicap a unei persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap loredana69 loredana69 stie cineva sa mi spuna daca evaluarea gradului de handicap in afectarea functiilor vederii se face in functie de dioptrii(acolo unde e cazul)?unde pot gasi ... (vezi toată discuția)
Cat de bolnav trebuie sa fii pentru a beneficia de ajutorul de handicap...? LazarCristianBogdan LazarCristianBogdan Bunaziua...ma numesc Cristian si as dori sa primesc un raspuns concret la o intrebare(problema) legata de sanatatea mea..la varsta de 8 ani mi sa depistat o ... (vezi toată discuția)
Încadrare în grad de handicap roland62 roland62 Am avut de la varsta de 10 ani astigmatism miopic, tratat cu ochelari corespunzatori, care au evoluat de la -2 la -9. In anul 2012 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)