avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte medicale

Cum poti reduce numarul adeverintelor medicale care sa le motiveze absentele de la lucru. Noi nu platim aceste adeverinte insa ne cam incurca programul. este ok interzicerea acestor adeverinte prin regulamentul intern?
Cel mai recent răspuns: Irmuresan , utilizator 17:03, 29 Iunie 2012
Prin Contractul Colectiv de Munca, in urma negocierilor cu Sindicatul, am stabilit ca nu vom mai accepta decat adeverintele eliberate de Serviciul de Urgenta, iar restul nu. E perfect legal asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ma forteaza sa imi schimb programul de lucru si eu nu vreau. gabrielspp gabrielspp Va salut. Problema mea este urmatoarea, lucrez in cadrul unui spital la compartimentul aprovizionare ...noua conducere a spitalului a venit cu ideea de a ... (vezi toată discuția)
Invoire salariat pentru proces civil dreptul familiei aniandrei aniandrei Buna ziua, Am rugamintea sa-mi asigurati suportul pentru urmatoarea speta: un salariat are proces in vederea stabilirii pensiei alimentare pentru copii pe ... (vezi toată discuția)
Scutiri scolare rosa_weigand rosa_weigand As vrea sa stiu daca pot da scutiri ca psiholog. Lucrez cu copii, la un moment dat am dat una si a fost in regula, dar nu stiu ce reglementare exista sau pe ... (vezi toată discuția)