avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

Buna ziua,sotul meu munceste in strainatate si lunar,cu exceptia lunii trecute mi-a trimis cate 100-200 euro.Acum nu mai stiu nimic de el,vb numai cu mama lui,pe copil il suna o data la una-doua sapt,dar de mn a zis ca nu vrea sa mai auda,nu-mi rasp la msj nici la telefon de doua luni.Eu vreau sa il aduc in tara sa rezolvam problema,poate divortam,nu stiu ideea e daca eu in aceste conditii il pot da la abandon de familie sau ce pot face sa-l aduc in tara?Astept msj dvs,multumesc mult.

Citeste mai mult: Abandonul de familie Art. 305 Cod Penal
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:09, 29 Iunie 2012
Nu aveti cum sa il fortati sa revina in tara daca nu doreste, nu e proprietatea dvs.

Daca doriti, puteti deschide o actiune de divort la judecatoria de la ultimul domiciliu comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal si a unui minor daridan daridan buna dimineata!asi dori si eu sa stiu ce ar trebui facut in cazul meu.mentionez faptul ca sotia mea a plecat de acasa in urma cu 2 luni anuntandu-ma printr-un ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie fuzizsolt fuzizsolt Buna ziua [editat], Am intinpinat si eu ca multi altii situatia de \"Despartire\" si as vrea pe aceasta cale sa ma informez de la dumneavoastra care ar fi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si rezidenta in strainatate adrianaadriana adrianaadriana buna seara, In urma divortului din 2007 fostul sot trebuia sa plateasca o pensie alimentara de 500 ron lunar , in perioada sept 2010-dec 2011 a platit ... (vezi toată discuția)