Am primit hotararea privind incredintarea si programul de vizitare al copilului.
Problema este ca numele copilului este gresit, adaugandu-i-se o litera...
Alt aspect este ca in hotarare este trecuta adresa la care noi locuim, iar in cartea de identitate am o alta adresa.
1.Cum se procedeaza pentru indreptarea acestei erori pentru a evita orice problema la iesirea din tara cu copilul?
2.Care este data la care pot investi hotararea daca la data prezentarii este trecut 06.01.2009?
Faceti cerere de indreptare cat mai repede, o duceti la instanta, motivati o urgenta dupa ce se da un termen daca acest termen e prea lung, faceti cerere de urgentare redactare care nu va conta prea tare etc.
Nu prea mai avem ce sa va invatam, v-am cam spus ce trebuia sa stiti...
Da,si va multumesc foarte mult,mi-ati fost de mare ajutor!
Se stabileste un nou termen???Eu am crezut ca in urma cererii ar trebui doar sa mai primesc incheierea de indreptare si atat.E posibil sa mai astept inca 3 luni?!?
E foarte important pentru mine,pentru as sti cum sa organizez diferite lucruri,daca ati putea sa imi dati cu aproximatie o durata in care se va rezolva si aceasta problema aparuta nu din vina mea...
Revin cu o intrebare:
Tatal a primit hotararea pe data de 05.01.2009, iar eu pe 07.01.2009. Cererea pentru legalizarea hotararii o pot depune pe 23.01.2009 sau pe 21.01.2009?
Act gresit
ilie33danut
Am facut o actiune civila in constatare la judecatorie, prin care sa se constate valabilitatea unei conventii de vanzare- cumparare unde sa cerut si o ... (vezi toată discuția)