avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare redactata gresit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare redactata gresit

Am primit hotararea privind incredintarea si programul de vizitare al copilului.
Problema este ca numele copilului este gresit, adaugandu-i-se o litera...
Alt aspect este ca in hotarare este trecuta adresa la care noi locuim, iar in cartea de identitate am o alta adresa.
1.Cum se procedeaza pentru indreptarea acestei erori pentru a evita orice problema la iesirea din tara cu copilul?
2.Care este data la care pot investi hotararea daca la data prezentarii este trecut 06.01.2009?
Cel mai recent răspuns: primavera1234 , utilizator 18:26, 19 Ianuarie 2009
Faceti cerere de indreptare cat mai repede, o duceti la instanta, motivati o urgenta dupa ce se da un termen daca acest termen e prea lung, faceti cerere de urgentare redactare care nu va conta prea tare etc.
Nu prea mai avem ce sa va invatam, v-am cam spus ce trebuia sa stiti...
Da,si va multumesc foarte mult,mi-ati fost de mare ajutor!
Se stabileste un nou termen???Eu am crezut ca in urma cererii ar trebui doar sa mai primesc incheierea de indreptare si atat.E posibil sa mai astept inca 3 luni?!?
E foarte important pentru mine,pentru as sti cum sa organizez diferite lucruri,daca ati putea sa imi dati cu aproximatie o durata in care se va rezolva si aceasta problema aparuta nu din vina mea...
Intre cateva zile si ... fara numar, fara numar...
Nu avem de unde sti.
Va multumesc foarte multe pentru raspunsurile dvs!
Revin cu o intrebare:
Tatal a primit hotararea pe data de 05.01.2009, iar eu pe 07.01.2009. Cererea pentru legalizarea hotararii o pot depune pe 23.01.2009 sau pe 21.01.2009?

Alte discuții în legătură

Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)
Act gresit ilie33danut ilie33danut Am facut o actiune civila in constatare la judecatorie, prin care sa se constate valabilitatea unei conventii de vanzare- cumparare unde sa cerut si o ... (vezi toată discuția)