Am primit hotararea privind incredintarea si programul de vizitare al copilului.
Problema este ca numele copilului este gresit, adaugandu-i-se o litera...
Alt aspect este ca in hotarare este trecuta adresa la care noi locuim, iar in cartea de identitate am o alta adresa.
1.Cum se procedeaza pentru indreptarea acestei erori pentru a evita orice problema la iesirea din tara cu copilul?
2.Care este data la care pot investi hotararea daca la data prezentarii este trecut 06.01.2009?
Cred ca va referiti la obtinerea hotararii definitive si irevocabile prin neatacarea ei. Oricum, aceasta solicitare se poate face numai dupa ce a trecut termenul de atac pentru toate partile, deci, in functie de ultima data la care a primit comunicarea o parte se poate calcula acest termen. In cazul prezentat, incepand cu data de 23.01.2009.
Depinde daca partile au renuntat sau nu la exercitarea cailor de atac sau daca numai una a renuntat.
Daca niciuna nu a renuntat, atunci data e cea mai lunga, anume daca termenul de atac e de 15 zile, prima zi este 24.01.2009.
23 este ultima zi cand se poate ataca hotararea, 24 este prima zi dupa scurgerea termenului.
Multumesc pentru promptitudine!
Deci,luni voi lua calea tribunalului!
Pentru sectorul 4,unde trebuie sa platesc taxa judiciara de timbru, va rog?
Stiti cumva si cum pot sa obtin noul tip de certificat de nastere?
Act gresit
ilie33danut
Am facut o actiune civila in constatare la judecatorie, prin care sa se constate valabilitatea unei conventii de vanzare- cumparare unde sa cerut si o ... (vezi toată discuția)