avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Registre contabile la ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Registre contabile la ong

buna ziua
Imi puteti spune va rog de ce registre am nevoie la un ong?eu fac doar registru de casa, registru banca, registru inventar, balanta?Mai exista si altceva?
Va rog da-mi mai multe informatii in legatura cu contabilitatea ong-urilor
va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:19, 1 Iulie 2012
Mai aveti nevoie de registru nir, fise pentru mijloacele fixe daca aveti intrari de acest fel. Aveti la adresa urmatoare planul de conturi folosit in contabilitatea ong. [ link extern ]
Cautati in OMEF nr. 1969 din 2007 unde aveti la finalul textului si cateva articole contabile pentru diferite operatiuni contabile ce se pot intalni in activitatea unui ong.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)
Asociatie non profit in domeniu medical. mariaserban58 mariaserban58 Nu am mai tinut contabilitatea unei asociatii non profit si totul este nou pentru mine. Va rog sa ma ajutati sa inteleg corect citeva aspecte legate de acest ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal asociatie proprietari Constanta Loga Constanta Loga Va rog frumos daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva,cum se completeaza registrul jurnal pentru o asociatie de proprietari si daca se inregistreaza la ... (vezi toată discuția)