avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Compensatiile tranzitorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Compensatiile tranzitorii

Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari ii multumesc foarte mult . Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de invatamant din judetul Salaj . Din anul scolar 2009-2010 sunt transferata in interesul invatamantului la o scoala gimnaziala dintr-o comuna vecina comunei unde sunt titulara . Mentionez ca pana in septembrie 2011 scoala gimnaziala la care lucrez apartinea unei alte scoli cu personalitate juridica din aceeasi comuna . Din septembrie 2011 (desfiintandu-se personalitatea juridica a scolii de care am apartinut) cele doua scoli apartin scolii din comuna .
Prima mea intrebare e urmatoarea : trecand de la o personalitate juridica la alta profesorilor de la scoala gimnaziala unde lucrez li s-au reinnoit contractele de munca ?
Pana in mai 2010 sporul de zona in localitatea unde lucrez in prezent ca detasata(nu unde sunt titulara) era de 80 % desi in comuna unde lucrez acum sunt 3 scoli generale(dupa cum reiese si din randurile de mai sus) numai scoala la care lucrez beneficiaza de sporul de zona de 20%. In urma restructurarilor salariale sporul de zona a scazut la 20 la % insa pe statul de plata a aparut o noua rubrica : ,,compensatii tranzitorii,, . De aceste compensatii tranzitorii am beneficiat pana la 29 februarie 2012 cand mi s-au sistat anuntandu-ma verbal si nu in scris . A doua intrebare este urmatoarea : care este temeiul legal conform caruia mi s-au sistat aceste compensatii ? De aceeasi sistare a mai a mai avut parte doar un singur coleg .
Daca sunt indreptatita sa primesc aceste compensatii care este procedura ?
De ce celorlalti profesori nu li s-au sistat compensatiile tranzitorii ?
In speranta ca ma veti lamuri va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Spor de zona in invatamant Monica2010 Monica2010 Sunt informatician in mediul rural ( fac neveta de la oras) si de la 1 Martie mi s-a luat sporul de zona fara nici un fel de justificare legala.Singura ... (vezi toată discuția)
Sistare compensatii cadru didactic Paulapaul Paulapaul Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi ras[punda la urmatoarea problema ii multumesc foarte mult. Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de ... (vezi toată discuția)
Spor 15% logoped logoped sunt profesor lgoped la un cabinet logopedic interscolar ( acest cabinet functioneaza la o scoala de masa / invatamant obisnuit ) , in Legea invatamantului ... (vezi toată discuția)