avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ordin al prefectului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ordin al prefectului

Am in proprietate un apartament intro casa, cumparata in anul 1994 cu legea 112. Celuilalt apartament ,care apartine inca RIAL, i s-a schimbat destinatia, din locuinta in spatiu cu alta destinatie si il voi numi in continuare ap.nr.2. Initial apartamentul nr.2 a fost inchiriat in anul 1988 unei societati, lipita de acest apartament si l-au folosit ca birouri, accesul la ap nr.2 facandu-se prin curtea proprie si, de comun acord curtea a fost separata cu un gard. In anul 1994 cand am cumparat asta era starea de fapt. Prin Ordin al prefectului mi s-a atribuit tot terenul apartinand constructiei. Acum, renuntand la inchirierea spatiului apartamentului nr. 2 societatea care l-a avut inchiriat refuza accesul in acest apartament, care practic este intre socitatea respectiva si apartamentul meu, neexistand cale de acces. Cum ma pot apara daca RIAL solicita accesul spre ap nr.2 prin curtea mea?

Alte discuții în legătură

Prima casa alexxa81 alexxa81 Buna seara, Poate ma ajutati intr-o problema!!!! Vreau sa aplic pt programul prima casa dar nu stiu daca ma incadrez la art.1 alin.2 din OUG nr.60/2009: \\" ... (vezi toată discuția)
Drepturi in curte comuna monidraghici monidraghici Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in problema care o am .Locuiesc la casa intro curte comuna, suntem 3 apartamente.Sunt proprietara ap.nr.1, iar ap.nr.2 si nr. 3 ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)