avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto inmatriculare

Se mai poate actiona statul in instanta pentru a recupera taxa de poluare pentru prima inmatriculare? Gura lumii spune ca s-au schimbat legile si ca nu mai poti avea castig de cauza, asa ca as vrea sa stiu ce spun specialistii.:)
Multumesc!
se poate eu am castigat acum o luna.



AVERTISMENT MODERATOR!

Stimat forumist,
Pe acest forum publicitatea este interzisă de Regulament, care prevede:

2.8. Nu este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat. In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului va rugam sa contactati administratorul. Singurele anunturi permise pe forum sunt cele de vanzare/cumparare a partilor sociale ale unor societati sau de carti juridice, dar numai daca oferta vine de la utilizatorul care posteaza. Titlul topicului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si obiectul in cauza.

Vă multumesc pentru întelegere.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
andreigrigoriu, moderator
Felicitari! Cat a durat procesul? Ai platit taxa si apoi ai recuperat banii sau ai putut sa iei nr provizorii, desi acelea nu poti sa le iei mai mult de 3 luni parca. Nu poti sta cu masina pe dreapta pana dau ei termene. Ce ma sfatuiesti sa fac? Multumesc.
din cate stiu dak esti in proces cu ei iti dau nr provizorii lunar pe toata durata procesului.(nu sunt sigur) cel mai bine intreaba avocatul
Nu se dau nr rosii pe durata procesului doar ptr faptul ca ai dosar pe rol.Trebuie obtinut si acest drept .Sunt si judete unde nu se pot obrtne.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2012
cristinaruxanda, utilizator
In general obtineti nr provizorii doar pe 3 luni., nu pe perioada intregului proces.
puteti plati taxa si apoi sa o obtineti in instanta cu cheltuieli de judecata sau puteti sa va inmatriculati masina fara plata taxei ,tot prin instanta.Ambele actiuni sunt admisibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere angajare sau practica in contabilitate stroetania stroetania este foarte greu sa capeti cunostinte in contabilitate !eu una ma chinui de ceva ani! am solicitat multor contabili practica insa nu accepta nimeni munca ... (vezi toată discuția)
Avertisment avocat_bogdan_marinescu1975 andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul [b]avocat_bogdan_marinescu1975[/b] primeste avertisment pentru postarea repetata de raspunsuri ce contin reclama, deși a fost avertizat să ... (vezi toată discuția)
Exemple formatori Valentin_ Valentin_ Buna seara, Va rog sa imi recomandati ceva cursuri de formare mediator. Am nevoie de recomandar nu numai indrumari catre siteul consiliului de mediere ... (vezi toată discuția)