Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

IACOBLAURA 
	    	Utilizator

IACOBLAURA 
	    	Utilizator	    

Valentin Mester 
	    	Utilizator

Valentin Mester 
	    	Utilizator	    

Valentin Mester, utilizator
 Valentin Mester, utilizator 	
			~ final discuție ~
 pavelnicolita	                   

sunt angajata din 01.06.1976 si am lucrat in grupat II 7 ani si jumatate sunt nascuta in noiembrie 1955 si as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie anticipata ... (vezi toată discuția)
	                    pavelnicolita	                   

sunt angajata din 01.06.1976 si am lucrat in grupat II 7 ani si jumatate sunt nascuta in noiembrie 1955 si as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie anticipata ... (vezi toată discuția)

MAIKIMAUS	                   

buna ziua,
doresc sa va intreb data la care pot iesi la pensie anticipat sau anticipat partial, sunt barbat, data nasterii 12/07/1955 cu vechime in munca de ... (vezi toată discuția)
	                    MAIKIMAUS	                   

buna ziua,
doresc sa va intreb data la care pot iesi la pensie anticipat sau anticipat partial, sunt barbat, data nasterii 12/07/1955 cu vechime in munca de ... (vezi toată discuția)

ALEXANDRA62	                   

Buna ziua 
Am virsta  de 59 de ani  si ma  pensionez in acest an , dar  nu am stagiul  complet  de cotizare , adica am 27 de ani de cotizare  , iar stagiul  ... (vezi toată discuția)
	                    ALEXANDRA62	                   

Buna ziua 
Am virsta  de 59 de ani  si ma  pensionez in acest an , dar  nu am stagiul  complet  de cotizare , adica am 27 de ani de cotizare  , iar stagiul  ... (vezi toată discuția)