avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzul - Fruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzul - Fruct

Buna ziua,
Sunt din Bucuresti, am un ap. 2 camere, propietate pers. si doresc sa fac un act, uzul fruct unei persoane, cu clauza, dupa moartea mea, persoana-n cauza sa ramaie propietar si invers. Daca se intampla sa moara ea inaintea mea, sa nu poata intervenii copii ei. Eu subsemnatul, proprietarul de drept, nu am copii ! Ca-m cat ma- ar costa acest act, cu aproximatie ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 08:34, 5 Iulie 2012
Constituitii uzufruct cu titlu gratuit, dvs veti ramane nudul proprietar, la decesul persoanei respective va reveni in pe deplin in proprietatea dvs din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu conditii Haimi Haimi 1. Un proprietar poate vinde acelasi imobil concomitent la 3 frati, doar unul singur cumparand proprietatea, iar celorlalti 2 asiguranduli-se nuda proprietate? ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in cazul unui contract cu clauza gabi55500 gabi55500 eu sant propietar la casa,mama este trecuta clauza ma afecteaza cu ceva cat traieste mama, dupa moartea mamei mai este nevoie sa fac succesiunea daca este ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare remusbarbu remusbarbu Buna seara! As dori sa cumpar un apartament cu concubina mea....problema este ca imi este teama ca contractul sa fie si pe numele ei...... Ce variante as ... (vezi toată discuția)