avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Casa de marcat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Casa de marcat

Eu am ca obiect de activitate cu urmatorul Cod Caen:9511 - Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice iar secundar am 7420 Activitati fotografice.
Este necesar sa imi cumpar casa de marcat?
Multumesc.

Imi cer scuze, stiu ca s-a mai postat dar era prin 2009, am postat acolo dar nu am primit nici un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 23:16, 4 Iulie 2012
Pentru activitatea mentionata - in cazul in care prestati aceste servicii EXCLUSIV catre firme - nu ati avea nevoie de casa de marcat fiscala. Dar daca serviciile se adreseaza si persoanelor fizice, aveti obligatia sa o procurati anterior demararii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie casa de marcat pt pfa ? miscutza miscutza este obligatorie casa de marcat pt un PFA care are domeniul de activitate intretinerea si repararea pneurilor adica o vulcanizare care doar presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru urmatoarele coduri? ai.ciprian ai.ciprian Doresc sa infiintez un SRL care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: Principal: Cod caen - 741 Activitati de design specializat 7410 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Domeniu secundar de activitate radovici_catalin radovici_catalin Buna ziua. Am o intrebare. Ce trebuie sa fac pentru a avea un domeniu de activitate secundar? Si daca stie cineva codul caen pentru activitatea de service ... (vezi toată discuția)