avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea din concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea din concediu de maternitate

Am revenit la serviciu (de Stat)dupa 2 ani de zile - dar locul meu de munca nu mi-a mai fost pus la dispozitie.Ce se poate face in acest caz?:(
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:06, 5 Iulie 2012
Sa ii dati in judecata ....
Ati facut cerere prin care solicitati reluarea activiatatii incepand cu data de .....?
Din nefericire, daca este vorba de concediu de crestere copil, dva ati intrat in acest concediu pe baza vechii legi care in prrezent este abrogata si nu mai beneficiati de protectia legii.

In orice caz, revenirea la serviciu se face pe acelasi post, in conditii similare si puteti sesiza ITM-ul si / sau sa chemati angajatorul in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca dupa terminarea ccc carmen3339 carmen3339 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum poate fi obligat angajatorul meu sa ma reprimeasca in functie dupa cei 2 ani de stat in CCC? Mentionez ca am intrat in ... (vezi toată discuția)
Pot relua ccc dupa ce am facut cerere de intoarcere la serviciu? floarealbastra floarealbastra As vrea sa ma lamuriti daca se poate in urmatoarea problema: pot reveni in ccc dupa ce am facut cererea de intoarcere la serviciu fara sa semnez deocamdata ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii contractului de munca dupa concediu de maternitate ymunteanu ymunteanu buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe ... (vezi toată discuția)