Buna ziua , m-ar interesa un sfat in legatura cu clauzele ce le pot adauga intr-un contract de vanzare cumparare.
Am un fiu de 26 de ani , caruia i-am luat mai demult o garsoniera , a vandut-o , i-am luat o masina a vandut-o . Acuma locuieste intr-un apartament unde nu plateste chirie , nu isi plateste cheltuielile , nu plateste nimic . M-am saturat sa platesc eu pentru el si tototdata nu pot sa il dau afara . M-am gandit sa ii vand apartamentul dar sa introduc ceva clauze astfel incat sa nu il poata vinde a doua zi si sa aiba nevoie de acordul meu . Va multumesc frumos
Sa inteleg ca nu pot face nimic de fapt . Adica pot ori sa fac vanzare cumparare pur si simplu , ori sa platesc in continuare si sa ma obisnuiesc cu acest gand .
Nu comentez acuma de ce se poarta asa sau ca as putea sa il dau afara . E o alta discutie , aici vroiam sa gasesc o solutie prin care eu sa nu mai fiu nevoita sa platesc , el sa aiba totusi un apartament si poate daca s-ar vedea stapan ar avea si responsabilitati . Toate astea cumva facute astfel incat sa nu poate vinde fara acceptul meu, spre binele lui de fapt .
va multumesc mult pentru raspunsuri si promptitudine
Cum adica sa aibe responsabilitati, pai nu a avut, nu i-ati mai cumparat o garsoniera ?
Rationamentul dvs de a-l face responsabil prin daruirea unei noi proprietati nu-l va face mai responsabil, din contra va fi mai rau.
Din punctul meu de vedere trebuie sa-l determinati pe el sa -si cumpere singur o proprietate nu sa primeasca totul de-a gata.
Si un alt aspect, cred ca atat timp cat dvs. veti putea plati cheltuielile el nu fa face nimic in acest sens.