avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit restant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit restant

Ce se intampla daca nu mai pot plati creditul luat in 2007 si care acum este dat firmei de recuperari da catre banca?Creditul este de nevoi personale,girant sotia.Am platit pana acum 3 luni si tot cam atat am de dat inapoi.Dobanda initiala 10% ,majorata progresiv si acum27%Nu mai a.m servici si nu mai pot plati.Ma pot executa sa-mi ia casa?Nu este pusa garantie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:41, 6 Iulie 2012
Mai mult ca sigur vor pune poprire pe salariul sotiei (1/3 din salariu).
Se va trece la executarea silita, in principiu va pot lua si casa chiar daca creditul nu este ipotecar.
Va vor vinde casa in procedura de executare silita si vor pune si poprire pe venituri.
multumesc.daca donez casa sau o vand fiului,o mai poate executa?
Nu. Pot cere insa anularea actului ca fiind facut in fraudarea intereselor creditorilor. Abia apoi sa execute. Daca vindeti cuiva care nu stie de executare, sansele sa se desfiinteze o astfel de vanzare sunt infime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Intrebarea mea este ca pot fi executat din imobil in care stau cu drept de abilitate viagera. Imobilul estepe numele fiului meu vitreg cu contract ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)