avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis auto...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis auto...

Buna ziua.
In urma unui accident rutier, produs din neacordarea de prioritate la virajul catre stanga, cei doi soferi implicati accepta de comun acord intocmirea actelor de constatare amiabila, la fata locului fiind si agenti de politie, trebuia retinut permisul de conducere al vinovatului? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tania79 , utilizator 18:54, 13 Iulie 2012
buna seara.am si eu o intrebare la care as dori un raspuns cat mai urgent,va rog.un roman conducand un tir loveste un autoturism in franta,romanul circuland regulamentar.in urma accidentului doi pasageri ai autoturismului ajung in spital.unul din cei doi este externat dupa cateva zile d investigatii,starea d sanatate fiind buna.celalalt se afla inca internat avand o coasta fisurata care i-a perforat plamanul.ce poate pati soferul roman?poate ajunge la inchisoare?poate primi cu suspendare?care sunt legile acolo in franta?va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident silviu2909 silviu2909 ce se intampla daca lovesti o masina parcata pe marginea drumului, zgariindu-le doar, pe amandoua, si pleci de acolo, fara sa raportezi nimic la politie ? (vezi toată discuția)
Ieri am avut un mic accident soldat cu aripa îndoită,a fost ... Mariusnitoii Mariusnitoii Ieri am avut un mic accident soldat cu aripa îndoită,a fost vina mea,am hotărât să facem amiabila,am făcut-o iar cel de la asigurari ia înmânat ... (vezi toată discuția)
Accident usor, incadrare fapta mihai009 mihai009 am atins oglinda unui auto parcat , oglinda mea nu are nimic, nu m-am dus la politie si mi-a venit citatie,m-i s-a spus ca exista si martori, eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)