avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit auto

imi poate spune cineva daca in cazul unui autovehicul care a fost radiat de la taxe si impozite se poate efectua inregistrarea din nou a acestuia si efectua plata impozitelor, aceasta in cazul in care autovehiculul a fost doar radiat de la taxe si impozite NU si din circulatie ! multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cvultur , utilizator 12:06, 7 Iulie 2012
multumesc mult pentru raspuns. mai ramane de aflat acum exact in baza carui document a scos masina prietenul meu de la impozite ! cum am aflat va recontactez pentru a pune mai multa lumina asupra acestui caz.
problema mai grava la mine era faptul ca din romania mi s-a spus ca din momentul in care un autovehicul a fost scos de la impozite (radiat de la impozite) nu se mai poate reinscrie la plata impozitului insa cu ajutorul dvs. am aflat ca acest lucru este posibil.

mersi mult si weekend placut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina taxe si impozite sectorul 3 Hesperus Hesperus Am o masina inmatriculata pe numele meu dar folosita de tata. Acesta a vandut-o recent cuiva insa i-a dat inclusiv cartea de identitate a masinii ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)