Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... REFERENDUM - unde se voteaza in strainatate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

REFERENDUM - unde se voteaza in strainatate

ROMANII AFLATI IN VACANTA IN STRAINATATE POT VOTA SI LA CONSULAT SAU DOAR LA AMBASADA?
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 16:54, 22 Iulie 2012
Cetățenii români care nu se vor afla în țară pe data de 29 iulie 2012 vor putea vota probabil si la sectiile de votare speciale amenajate in ambasadele si consulatele româniei. Probabil ca se va hotara in urmatoarea sedinta de guvern.

Avand in vedere sustinerea masiva a diasporei pentru Traian Basescu, cred ca guvernul va limita numarul de sectii de votare la 1/ambasada.
Alex_Munteanu a scris:

Avand in vedere sustinerea masiva a diasporei pentru Traian Basescu, cred ca guvernul va limita numarul de sectii de votare la 1/ambasada.


@alex_munteanu, cum adica, ce e aia "sustinere masiva a diasporei"?... pe ce va bazati cand "aveti in vedere" asta?

pe experienta "alegerilor" din 2009, sau pe ce?Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2012
ContSters257414, utilizator
Exact pe acele alegeri ma bazez. Majoritatea voturilor date la alegerile prezidentiale au fost pro-Basescu.
Se pare ca atunci a fost o ilustrare perfecta a ce a zis Stalin: Nu conteaza cine voteaza. Conteaza cine numara.
...si Roberta nici macar nu era nascuta pe-atunci. Vizionar Stalin, fratior cu Nostradamus :)
Dupa cum se stie cei care au plecat afara sa lucreze nu au plecat de bine ce le-a fost , au plecat fiindca clasa politica reprezentata prin presedinte nu le-a oferit un loc de munca sau un trai decent .
Si atunci cum poti sa obtii voturi de afara in favoarea partidului sau a presedintelui cand din cauza lor ai fost nevoit sa iti lasi familia in tara , evident daca la votare se afla unul ca bokonk cum sa votat in Franta totul este posibil dar sa nu uitam ca nu mai sant la putere si ca adevarul va iesi la iveala .

Alte discuții în legătură

1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)
Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)