avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Calendar scumpire gaze-reacþie ong-uri
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Calendar scumpire gaze-reacþie ong-uri

Autoritatile romane au propus un proiect de calendar, care urmeaza sa fie agreat cu institutiile financiare internationale, privind eliminarea preturilor reglementate la gaze pana la 31 decembrie 2014 pentru consumatorii industriali si pana la 31 decembrie 2018 pentru consumatorii casnici, potrivit unui document obtinut de HotNews din surse guvernamentale. In cazul in care se vor constata diferente semnificative intre pretul de comercializare a productiei interne si pretul european de import care ar putea periclita stabilitatea pietei, termenul pentru consumatorii industriali va fi extins cu un an, pana pe 31 decembrie 2015. Autoritatile se bazeaza pe diversificarea pana in 2018 a surselor de gaze, printre care si gazele de sist.
ONG-urile de protecţie a consumatorilor doresc să ia atitudine privind acest lucru opunându-se în mod legal.Cum pot acţiona?

Alte discuții în legătură

Abuzuri gdf Florin02 Florin02 M-ar interesa ce alte variante ar fi de furnizori de gaze( exceptand gdf-ul bineinteles) cu care s-ar putea face contract de furnizare de gaz, am citit undeva ... (vezi toată discuția)
Legate de încheierea contractelor dintre operatorii economici din sectorul energiei electrice Nexus11 Nexus11 Buna ziua m-ar interesa cum se cheama si de unde le-as putea lua sau descarca ordonanta de urgenta sau actul care se ocupa cu : \"Ordin al ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2014 - drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (comenzi suplimente nutritive) Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o mare nelamurire in cazul exceptiei stipulate la art. 3 alin. 3 lit. i. Mai exact, norma prevede ca sunt exceptate de la domeniul de aplicare a ... (vezi toată discuția)