avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum este corect pe contractul de munca?????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum este corect pe contractul de munca?????

Buna ziua,
Mai nou de anul trecut stiu ca pe exemplarul de contract care ramane la dosarul salariatului, salariatul trebuie sa semneze, sa puna data si sa scrie am primit un exemplar.
exemplu
Salariat,
Angajator, Data_____
Administrator Semnatura _____
Am primit un exemplar

Va rog sa-mi comunicati daca procedeul pe care-l folosesc este corect??????

Intamplator am vazut ca o alta firma la rubrica salariat semneaza pune data respectiva si mai jos mai semneaza o data, mai pune inca o data data si scrie am primit un exemplar,

Salariat,
Data
Semnatura______

Salariat
Data__________
Semnatura______
Am primit un exemplar.

Care procedeu este corect?

Multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:14, 8 Iulie 2012
E valabila orice varianta prin care se poate demonstra ca salariatul a primit un exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
De ce nu semneaza stat de plata? ionny ionny ceea ce nu inteleg este de ce nu semneaza stat se plata din moment ce are CIM,avand in vedere faptul ca firma are doar 2 angajati?iar angajatorul refuza sa-i ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)