avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... din victima ...agresor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

din victima ...agresor

Buna ziua...am si eu o problema. Acum cateva luni intre mine si fosta soacra a avut loc o altercatie: eu am vrut sa ies afara din casa, ea era la usa si vroia sa intre in casa mea si a fostului sot (casa aflata in partaj-fostul sot fiind plecat din tara); eu nu am vrut sa o las sa intre in casa, eu doream sa plec si vroiam sa inchid usa cu cheia. Fosta soacra tot tipand la mine sa ii dau voie sa intre in casa, eu spunand ca nu are ce cauta...imi da o palma peste fata, eu scot telefonul sa sun la politie, ea imi smulge telefonul din mana si da cu el de pamant; eu ma aplec sa imi iau telefonul de jos...ea ma ridica de par in sus...a urmat o altercatie intre mine si ea...adica ne-am tras de par si imbrancit....eu tot timpul strigand sa se sune la politie (sperand ca va auzi un vecin si va iesi)....pana la urma vine cineva care ne vede inclestate una in parul alteia.......fosta soacra imi da drumul la par...eu inchid usa cu cheia, imi iau telefonul de jos si plec impreuna cu vecina.
In aceeasi zi am fost la politie si am depus plangere impotriva fostei soacre pentru agresiune (scopul meu fiind sa i se puna in vedere sa nu mai vina la apartament-ea locuind la o distanta de 40 km de casa mea).
Dupa ceva timp sunt chemata la politie, fiind reclamata de fosta soacra ca i-am dat cu telefonul in cap si ca am lasat-o lata jos,ea avea si un certificat medico-legal cu 4 zile de ingrijiri.....Am negat acest lucru....am zis ca martor imi este acea vecina care a vazut ca fosta soacra era intreaga si nevatamata ....ba mai si urla dupa mine amenintandu-ma ca va pune ea mana pe mine.A fost si vecina la politie, a spus ca eu tipam sa se sune la politie, ca ne trageam de par reciproc si ca ea a rams in usa dupa ce noi am plecat intreaga si nevatamata.
Dar, problema mare este ca acea vecina nu a fost de la inceput de fata la incident.........acum am si eu dosar penal....ba mai mult......a fost trimis la procuratura......adica si al meu contra ei dar si al ei contra mea. Ce pot sa fac?....cum sa dovedesc ca nu i-am dat cu telefonul in cap?????? Habar n-am cum i s-a dat acel certificat .....daca il scotea ca a ramas fara par in cap intelegeam...da, ne-am tras de par...dar atat. Plus...ea a mai avut conflicte si cu alti oameni....si acolo si-a scos certificat ca i s-a scrantit degetul si ei nici nu au atins-o....dar se judeca si cu ei.
Nu stiu ce sa mai fac....dati-mi un sfat va rog.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lupianca , utilizator 16:05, 8 Iulie 2012
singura seansa este sa va impacati.este posibil ca amandoua sa primiti amenda.
Nu ar fi o problema asta, desi mi se pare ciudat sa ii cer scuze pt faptul ca am luat o palma peste fata sau ca nu am lasat-o sa intre in casa. desi cu o seara inainte avocata mea i-a spus ca nu are dreptul sa intre acolo fara o imputernicire din partea fiului ei..problema este ca ea imi cere bani pt a retrage plangerea. Imi flutura certificatul prin fata ochilor si imi spune ca in sfarsit ma va infunda. Daca intr-adevar as vi lovit-o ..da, acum mi-as fi platit vinovatia dar asa....sa platesc o minciuna de a ei ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie in club PaulaF PaulaF Data post: Miercuri, 15 Septembrie 2010, 23:25 Subiect: O problema Buna seara. Am si eu o problema si niste intrebari fara raspuns. Ma numesc Paula si ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns urgent - chemat pentru declaratii la politie ContSters241583 ContSters241583 in data de 9 iunie 2013 m-am luat la cearta cu [editat - nu mai dati nume de persoane pe forum] si i-am tras un sut si am dat cu spray. pe unirii[ loc public ... (vezi toată discuția)
Investigatie talharie StefanAlupului88 StefanAlupului88 Buna dimineata, Am fost abordat de un vecin pe o proprietate comuna, am fost injurat iar apoi vatamat, am primit mai bine de 20 de pumni in fata. Am reusit sa ... (vezi toată discuția)