avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in cazul unui divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in cazul unui divort

buna ziua!sunt casatorita cu un cetatean turc din 1997 casatoria avand loc in turcia iar la un an am obtinut si cetatenia turca.din aceasta casatorie au rezultat 2 copii unul de 12 ani nascut in turcia si cel mic 3 ani nascut in romania amandoi avand dubla cetatenie.in 2003 ne-am stabilit in romania. sotul locuieste cu noi obtinand permis de sedere pt reintregirea familiei.acum o luna am reusit de am obtinut si carte de rezidenta permanenta pt membrii familiei.din diverse motive vreau sa divortez si va rog daca se poate sa stiu exact daca prin acest divort i se va anula aceasta carte de rezidenta si nu va mai avea drept de sedere in romania si daca se poate divorta si printr-un notariat noi ne avand impreuna nici un bun material de impartit.va multumesc
Cel mai recent răspuns: melek , utilizator 21:10, 8 Iulie 2012
Daca vă intelegeti cu sotul puteti sa divortati si la notar.

Nu ii va fi anulata cartea de rezidenta, aceasta va fi valabila pana la data de expirare stabilita in document si va putea solicita prelungirea pentru ca are copii minori care sunt cetateni români.
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia franceza crusadersshadow crusadersshadow in momentu de fata am 3 ani de cand sunt in franta si tot atata timp de cand lucrez in cadrul armatei ... mai precis al legiunii ... ma intereseaza daca dupa ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis de sedere cetatean turc madalina_28 madalina_28 sunt casatorita cu un cetatean turc cu permis de sedere pentru reintregirea familiei pe 5 ani.am hotarat sa divortam avem un copil cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Loc de munca si permis de sedere in ue ana.m ana.m Buna ziua, Sunt de nationalitate romana iar peste 2 ani urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean turc. Noi vrem sa ne stabilim fie in Germania fie in ... (vezi toată discuția)