avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Consilier european proprietate industrialã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Consilier european proprietate industrialã

buna ziua, ce este mai exact acest consilier in PI si cum devii unul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 12:59, 10 Iulie 2012
Buna ziua. Un consilier in PI sfatuieste si reprezinta clientii privind drepturile de proprietate industriala/intelectuala. Aceasta reprezentare este la nivel de OSIM/OHIM/OEB/WIPO in functie de calificari.
Se ajunge la diploma de consilier in PI dand examen la OSIM in materia/materiile alese, respectiv: marci/desene/inventii. Apoi, cu diploma de la OSIM se inscrie in Camera Consilierilor in PI din Romania. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta în domeniu pentru susþinerea examenului pentru consilieri de proprietate intelectuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica cineva mai clar despre ce este vorba cu acei 3 ani de experienta necesari pentru a da examen la consilieri de proprietate ... (vezi toată discuția)
Avocat consilier in proprietate industriala monik monik buna ziua! o persoana care e avocat colaborator cum poate desfasura activitatea de consilier PI? poate incheia contract de munca pentru a fi consilier ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca osim Andreit90 Andreit90 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. Doresc sa inregistrez o marca pentru o societate comerciala (SRL). Pot sa o inregistrez eu in calitate de mandatar ... (vezi toată discuția)