avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acasav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acasav

fiti amabili exista vreo lege in baza careia sa pot solicita angajatorului un document de unde sa reiasa toate veniturile incasate ca angajat ,diurne, salariu perioada pentru care au fost acordate si modul in care sa efectuat platab
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 10 Iulie 2012
Potrivit art.8 alin.3 lit.a si b din HG nr.500/2011, coroborat cu art.34 alin.5 C.mun., la solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:
a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;
b) copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit haba haba Fiti amabili va rog ,de unde pot scoate adeverinta de venit?multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca laura-jurist laura-jurist buna ziua in vederea inscrierii la un concurs se solicita adeverinta de vechime in munca. de unde se poate obtine aceasta adeverinta? multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime nicu6121 nicu6121 Subiect: Adeverinta de vechime buna ziua, exista articol in codul muncii care sa oblige angajatorul sa transmita aceasta adeverinta intr-un anumit timp ... (vezi toată discuția)