avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... neintelegeri cu operatorul de telefonie fixa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

neintelegeri cu operatorul de telefonie fixa

Acum o luna am sunat la relatii clienti la firma de telefonie fixa la care sunt abonat, pentru a-i intreba care sunt tarifele de roaming pt Iordania. Dupa fraza "prin continuarea apelului sunteti de acord cu posibila inregistrare a apelului", operatorul respectiv mi-a spus ca pt a suna in tara platesc "maxim" 70 de centi pe minut... dupa o luna de vorbit prin roaming din tara respectiva, mi-a venit factua 14 milioane, si mi s-a spus ca defapt minutul costa 2,15 fara tva. Am facut o cerere sa se foloseasca ca drept dovada discutia telefonica in care mi s-a spus de primul tarif, si mi-au spus ca acea convorbire nu exista... normal nu mi se pare sa platesc.. exista ceva ce pot sa fac? multumesc

Alte discuții în legătură

Telefonie mobila - roaming! traian36 traian36 stimati romani,sa nu uitam ca suntem ROMANI,ne duce capul la tot felul de smecherii si daca suntem prinsitot noi stim cum sa facem sa iesim din ... (vezi toată discuția)
Instiintare executare silita dia partea unei firme de recuperari creante tina23 tina23 Buna ziua, Am primit acasa o instiintare de executare silita din partea [editat] si trebuie sa platesc o datorie de 750 de lei, pana la data de 18.02.2013 ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)