avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... telefonie mobila - roaming!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

telefonie mobila - roaming!

stimati romani,sa nu uitam ca suntem ROMANI,ne duce capul la tot felul de smecherii si daca suntem prinsitot noi stim cum sa facem sa iesim din incurcatura.ATENTIE LA ofertele firmelor de telefonie mobila IN ROAMING,am sunat la firma la care sunt abonat si am intrebat cit costa minutul in roaming,mi sa spus ca costa 0.15 centi,am zis ok,am activat serviciul si cind am venit in tara mam trezit cu o factura de mai nu am picat jos,am sunat la ei si imi spune ca diferenta vine de la calcul,adica ei calculeaza la sec.1 min =60 de sec,asa vine minutul undeva la 0.19 centi,am stat si mam gindit daca sa fac sau nu o reclamatie la OPC,dar sincer nu stiu ce sansa am,acum va intreb pe voi,E CORECT SA MI SE SPUNA UN PRET SI APOI SA IASA ALTUL?nu ar putea spune 0.19 centi si apoi pot ei calcula cum vor si sa aplice ce formula vor,dar iti spun un pret si te trezesti cu altul,ma mai si face PROST PENTRU CA NU STIU CA UN MIN ARE 60 DE SEC SI EI ASA CALCULEAZA,deci suntem ROMANI !

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

[Nu este permisa folosirea numelor persoanelor fizice sau juridice in forum, multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: traian36 , utilizator 13:07, 21 Ianuarie 2012
Pretul in roaming difera in functie de zona de unde vorbiti. In UE spre exemplu tarifele sunt cele mai mici pentru ca sunt limitate de Parlamentul European.

[ link extern ]



De regula, prima unitate este de un min, apoi taxarea se face la secunda. Daca ati initiat 5 apeluri intr-un min a cate 6 secunde, nu inseamna ca veti plati pt jumatate de min, ci pt 5 min.
Oricum, cereti explicatii in scris societatii de telefonie, apoi va puteti adresa cu o plangere protectiei consumatorului.

Nu ati primit mesaj de la ei dupa activare si mai ales dupa ce ati trecut granita ? Ei poate au dovada ca au trimis
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
va salut,da am activat pentru tara unde am fost,dar sincer asta e hotie pe fata!imi spune 0.15 centi si de fapt e 0.19,oricum va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu operatorul de telefonie fixa pirsu_flo pirsu_flo Acum o luna am sunat la relatii clienti la firma de telefonie fixa la care sunt abonat, pentru a-i intreba care sunt tarifele de roaming pt Iordania. Dupa ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea orange romania in roaming Melabella Melabella Buna. Am nevoie de un sfat, indrumare referitor la o problema pe care o am in prezent cu Orange Romania. Scriu mai jos detaliile: Sunt plecata in Statele ... (vezi toată discuția)
Societate de telefonie mobila - trage tepe... Giovanni_tg-jiu Giovanni_tg-jiu Am ancarcat cartela cosmote cu 3 euro, pe data de 12-03-2010, si am primit un sms care scria : felicitari ai primit 2000 minute an retea valabile 7 zile. Nu am ... (vezi toată discuția)