avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de mediu pentru pizzerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de mediu pentru pizzerie

am in intrebare: am o pizzerie ( cuptor pe lemne) DOAR cu livrare la domiciul, fara nici un loc de servire. am nevoie de autorizatie de la mediu ? au venit cei de la garda de mediu sa-mi ceara aceasta autorizatie, dar de la agentia regionala de mediu inteleg ca nu am nevoie?

[Rugaminte moderator: nu publicati aceeasi intrebare in mai multe sectiuni ale forumului, Regulamentul de postare interzice acest lucru iar subiectele dublate vor fi sterse (pct. 3.3.)]
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:03, 17 Iulie 2012
Autorizatia se acorda pe codul caen al dvs. Ce cod caen aveti?
ex : Pt Restaurante aveti nevoie de autorizatie doar daca aveti peste 100 de locuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrari domiciliu,catering emmiv2008 emmiv2008 Buna ziua. am o pizzerie,restaurant doar cu livrare la domiciliu si trebuie sa imi prelungesc autorizatia de functionare pentru 2012. in momentul in care mi-am ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Aviz garda de mediu funcaffe funcaffe Aveti idee unde pot gasi informatii legate de cine trebuie sa obtina aviz de la garda de mediu. Eu detin un bar cu cod CAEN 5630, Baruri si alte activitati de ... (vezi toată discuția)