avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere fiscala pentru autoturism achizitionat de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere fiscala pentru autoturism achizitionat de firma cu cod CAEN 4511

Buna ziua, am intampinat o problema pentru un autoturism achizitiona din Belgia.
Istoric. Pe data de 10.05.2012 firma X... intreprindere indoviduala cu cod caen 4511 cumpara din Belgia 1 autoturism si adus in tara pe platforma.
Pe data de 24.06.2012 este vanduta catre mine ( persoana fizica ) cu factura fiscala ( 1 - autoturism, 2 - fond marfa - marja profit achitata cu bon fiscal).
Pa langa aceasta factura am primit si certificat original(VAN) dovada transport platforma, copie certifificat fiscal, copie certificat fiscal de la primarie ca nu are datorii ( emisa pentru firma X.... INDVID, pentru ai servi la politie.)

Am platit taxa de prima inmatriculare.

PROBLEMA: Am ajuns la primarie pentru a fi luata in evidenta, sa latesc impozitul la ea, si la toate, casa, gunoi....... AICI IMI CERE CERTIFICAT DE RADIERE FISCAL DE LA PRIMARIA CELUI CARE A VANDUT MASINA CUM CA AUTOTURISMUL ESTE DECLARAT IN EVIDENTA SI RADIAT.

CONFORM CODULUI CAEN 4511 - ACHIZITIA ESTE CONSIDERATA UN BUN SI NU SE DECLARA ( sau ceva asemanator ).

Va rog ajutor: unde gasesc o lege sau un articol, o ordonanta pentru ca cei de la primarie nu vor sau nu stiu sa-mi inregistreze masina in evidentele lor pe motiv ca nu au acel certificat de radiere fiscala emis pentru acea masina cu seria caroserie......

Caut de 2 zile o lege sau articol, va rog nu CODUL FISCAL,imi trebuie exact articolul.

Alte discuții în legătură

Radiere auto cerut de primarie pentru firme cu cod caen 4511 mariantuca mariantuca Buna ziua, am cumaparat un autoturism in data de 24.06.212 de la o firma x intreprindere individuala cu cod caen 4511. Firma x a achizitionato din Belgia cu ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)