avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariul la notar in cazul divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariul la notar in cazul divortului

Buna ziua. poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o informatie privind onorariul sau taxa de divort la notar? Se plateste inainte sau dupa semnarea actelor de divort? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:54, 11 Iulie 2012
Onorariul minim pentru procedura divortului este de 500 ron+ TVA, asa cum este prevazut in Ordinul Ministerului Justiei nr.46/ C/2011 privind tarifele de onorarii minimale pentru serviciile prestate de notarii publici.
Acest onorariu se plateste la depunerea cererii de divort si a punerii dosarului pe rol, in caz ca in 30 de zile partile se razgandesc, onorariul nu mai poate fi recuperat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alinaminia alinaminia este normal ca pentru debitul de 87 lei taxele de executare sa fie 739 lei?adica mi se pare absurd,hai am inteles 100,200....300,dar chiar 700?:O rezolv ceva ... (vezi toată discuția)
Factura onorariu notar pentru contract de vanzare-cumparare liviud27 liviud27 Buna ziua, Zilele trecute am semnat un contract de vazare-cumparare pentru o garsoniera (credit prima casa). Suma totala a garsonierei este de 134802 la ... (vezi toată discuția)
Autentificare procură la notar Hamarsold1944 Hamarsold1944 Am de primit niste bani după 3 titluri de la ANRP. In cele 3 titluri sunt eu si o ruda de-a mea. Vreau sa ma imputerniceasca ruda mea ca sa scot eu toti ... (vezi toată discuția)