avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii salarizare

1. In conformitate cu prevederile Legii salarizarii unitare salariile pentru functiile de conducere sunt stabilite pe 2 grade gradul I si Gradul II? Cum stabilesc daca acord gradul I sau Gradul II?

2. Art 4 din Legea 283/2011 se aplica in anul 2012 in cadrul institutiilor publice cu venituri proprii, care nu au contract colectiv de munca incheiat? Eu inteleg ca se aplica tuturor indiferent daca au sau nu contract colectiv de munca?
(1) Valoarea de referinta se mentine si in anul 2012 la 600 lei.
(2) In anul 2012 nu se aplica valoarea de referinta si coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare prevazuti in anexele la Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificarile ulterioare.
(3) Prin exceptie de la prevederile alin. (2), pentru personalul din autoritatile si institutiile publice finantate integral din venituri proprii, aflate in subordinea, sub autoritatea, in coordonarea Guvernului, ministerelor si celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, precum si din cele aflate in coordonarea primului-ministru si cele aflate sub controlul Parlamentului, ale caror contracte colective de munca isi inceteaza valabilitatea in anul 2012, salariile se stabilesc potrivit anexei nr. VIII la Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificarile ulterioare, fara a depasi nivelul din luna decembrie 2011.




Alte discuții în legătură

Salarizare ANAMARIA11 ANAMARIA11 Cum se stabilesc salariile in anul 2012 , referitot la vechime si la sporuri. La ce se aplica sporurile avand in vedere salariu de baza stabilit conform ... (vezi toată discuția)
Care este legea salatrizarii personalului din institutiile de cultura nelustirb nelustirb care este legea care se aplica pentru salarizarea personalului dibn institutiile de cultura la momentul actual si grilele dupa care se stabilesc salariile dar ... (vezi toată discuția)
Salarii institutii publice cu autofinantare Mari_Burli_Gl Mari_Burli_Gl la institutiile publice finantate din venituri proprii se aplica OUG nr 19 din 2012 (vezi toată discuția)