avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este legea salatrizarii personalului din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este legea salatrizarii personalului din institutiile de cultura

care este legea care se aplica pentru salarizarea personalului dibn institutiile de cultura la momentul actual si grilele dupa care se stabilesc salariile dar nu cele cu , coeficienti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 20 Februarie 2012
Legea 284 din 28 decembrie 2010 (Legea 284/2010) - legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice ...
[ link extern ]

vedeti si Legea 283/2011 privind aprobarea OUG 80/2010 pentru completarea art. 11 din OUG 37/2008 privind reglementarea unor masuri financiare in domeniul bugetar
[ link extern ]
si acei coeficienti ce apar in lege cu ce se inmultesc
Art.10 din Leea nr.284/2010 prevede:
....
(3) Valoarea de referinţă corespunzătoare coeficientului de ierarhizare 1,00 se stabileşte anual prin legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-
bugetar potrivit Legii responsabilităţii fiscal-bugetare nr. 69/2010, la propunerea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerului Finanţelor Publice.
(4) La data intrării în vigoare a prezentei legi, valoarea de referinţă este de 600 lei.
care este valoarea coeficientului 1.0 pentru anul 2012
am inteles ca la data intrarii in vigoare a legii a fost de 600 s-a modificat pana acum?
multumesc
Valoarea a ramas aceeasi .. 600 lei.

Alte discuții în legătură

Verificare calcul salariu rodyv rodyv Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent personal debutant corina.trandafir corina.trandafir care este legea ce reglementeaza salariul minim al asistentilor personali debutanti angajati la stat?stie cineva cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Ce este coeficient de salarizare? ce este clasa de salarizare?convertibilitate? gusterita gusterita dupa noua lege a salarizarii cum este de exemplu clasa 50 ? ce coeficient ii corespunde? ce valoare are conform legii de salarizare clasa 50 in administratie? (vezi toată discuția)