avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii institutii publice cu autofinantare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii institutii publice cu autofinantare

la institutiile publice finantate din venituri proprii se aplica OUG nr 19 din 2012
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 7 Februarie 2014
OUG 19/2012:
Art. 2

(1) Pentru personalul din autoritatile si institutiile publice finantate integral din venituri proprii, aflate in subordinea, sub autoritatea, in coordonarea Guvernului, ministerelor si a celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, precum si din cele aflate in coordonarea primului-ministru si cele aflate sub controlul Parlamentului, care in anul 2012 are salariile stabilite potrivit art. 4 alin. (3) si art. 11 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor masuri financiare in domeniul bugetar, precum si pentru instituirea altor masuri financiare in domeniul bugetar, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 283/2011, cuantumul brut al salariilor de baza/soldelor functiei de baza/salariilor functiei de baza/indemnizatiilor de incadrare se majoreaza potrivit art. 1 alin. (1), fara a depasi nivelul stabilit potrivit anexei nr. VIII la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, cu modificarile ulterioare.

(2) Pentru personalul din autoritatile si institutiile publice finantate integral din venituri proprii, aflate in subordinea, sub autoritatea, in coordonarea Guvernului, ministerelor si a celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, precum si din cele aflate in coordonarea primului-ministru si cele aflate sub controlul Parlamentului, ale caror contracte colective de munca isi inceteaza valabilitatea dupa data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, salariile se stabilesc potrivit anexei nr. VIII la Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificarile ulterioare.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari elizbeth elizbeth Buna ziua, Se majoreaza salariile de la 1 iunie pt bugetari? Lucrez la o unitate bugetara cu autofinantare. Multumesc frumos si va doresc numai bine. (vezi toată discuția)
Buna ziua! dnny dnny In conformitate cu legea 118/2010 salariul mi-a fost diminuat cu 25%, a fost reintregit cu 15% si 8% dar nu am mai primit in decembrie 2012 diferenta de 7,4 pe ... (vezi toată discuția)
Indexare cu 8% pentru bugetari elizbeth elizbeth La indexarea cu 8% pentru salariatii dintr-o unitate bugetara cu autofinantare se intocmesc acte aditionale sau pur si simplu se indexeaza cu 8% baza. Si mai ... (vezi toată discuția)