avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale +dizolvare soc. com. fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

+dizolvare soc. com. fara activitate

ORC ILFOV a actionat in in instanta sc c are nu a avut activitate si nu a depus documentele contabile anuale aferente anului 2008 pina acum,
Tribunalul Buc.a pronuntat solutia de dizolvare a soc.cu raspundere limitata.

INTREBARE:

Care sint pasii urmatori?aceasta solutie ce raspunderi arunca firmei prin administrator si mai ales asupra asociatilor din pct. d.v.financiar si material precum si administrativ?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: hotu_ion , utilizator 10:17, 1 August 2012
daca mai sunteti in termen, puteti formula recurs impotriva hotararii si depuneti situatiile finaciare solicitate, naexand dovada depunerii la dosar.
daca hotararea este irevocabila, orc va solicita tribunalului numirea unui lichidator. In cazul in care aveti datorii (la stat, etc) se va putea atrage raspunderea administratorilor societatii.
mutumesc f. mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditor srl in dizolvare petrodan petrodan Buna ziua! Am de recuperat creante de la un srl cu asociat unic, pe care l-am executat silit si nu am recuperat nimic, si care acum pe 27.10.2009, a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare sc pt. nedepunerea balantelor Jurist TM Jurist TM SC x SRL a primit citatie pt. nedepunerea balantei pt. anul 2008, prin care ORC solicita dizolvarea societati, desi au dovada depunerii acestui document ( e ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma coriand coriand Buna ziua,situatia este urmatoarea: La data de 12.06.2006 Oficiul Registrului Comertului cheama in judecata firma in vederea dizolvarii,in baza legii ... (vezi toată discuția)