as vrea sa stiu ce pirghii juridice/legale in afara de actiunea in judecata am ca sa i determin pe vecinii mei sa si repare pb ivite la baie care imi dau mie durerei de cap intrucit ma inunda. in repetate rinduri le am solicitat sa si repare le am adus chiar si mester si mereu invoca scuza ca ei nu au bani.ce pot face inainte de a i da in judecata?ba mai mult chiar si pe administrator l am rugat sa vb cu dinsii.
ref la debransarea de la alimentarea cu apa nu este posibila deoarece in bloc toata lumea este contorizata separat deci acest lucru o face doar apaserv in cazul in care nu se plateste factura.iar despre asigurare : ma gindeam dar nu stiu in situatia de fata daca mai face vreun asigurator cind va vedea ca deja sunt inundata.oricum va multumesc pentru idei.
in leg cu reclamatia la comandantul pol era o idee si mi a trecut prin cap ....incerc pe mai multe cai .multumesc pentru sfaturi
Inundatie
deea_r
Buna ziua! As cere un sfat cu permisiunea dvs.
Mi-am inundat vecina, fara sa vreau. In urma inundatiei, vecina a ramas cu o pata mica undeva pe un tavan. Eu ... (vezi toată discuția)