avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am probleme cu locatarul de deasupra mea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am probleme cu locatarul de deasupra mea

Buna ziua
Am probleme cu locatarul dedeasupra mea et 3 si eu locuiesc la et 2 ,vin in concediu de 2 sau 3 ori pe an si in anul 2023 m-a inundat tot tavanul mi-a cazut au mintit ca cheama instalator si au plecat in Spania ca acolo lucreaza si locuiesc permanent fara sa verifice de unde vine inundatia ,ca ulterior sa aflu ca masina de spalat nu este racordata la evacuarea apei si furtunul il pun in baie si a sarit si mi-au inundat ,negind ca este de la ei .Acum au venit din nou in concediu si au gasit ei casa inundata fiind et 3 inundatia venind de la teava comuna de la et 4 ,Locatarul de la et 4 a chemat instalator si a reparat dar a ajuns si la mine inundatia la et 2 dar nu f.mult in baie si bucatarie
La et 3 se uscau peretii si la mine continua sa curga pina ce cugeau siroaie pe faianta in baie si bucatarie. Vecinul de la et 3 nega ca este de la el atunci am apelat la asociatie si am dus eu instalator acest lucru a durat vreo 5 zile ptr ca l-a inceput a spus ca a chemat el instalator.
In prezenta presedintelui asociatiei de locatari instalatorul a constatst ca este de la apartamentul et 3 de la robinet ce alimenteaza bazin wc efectund reparatia si nu a mai curs apa
Faptul ca a durat 5 zile pina la reparatia paguba la mine este considerabila ,el nu accepta sa ma despagubeasca
Este in om care nu-i pasa de ce se intimpla ce pagube produce
Ce as putea face lund in considerare ca a inceput de la et4 teava comuna de alimentare cu apa inundatia a fost o zi mai mult la et 3 si apoi 5 zile inundatia de la et 3 la mine la et 2 fiind paguba mult mai mare pereti tavan in baie si bucatarie
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face nu pot in fiecare an sa repar dupa inundatii
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:24, 20 Iulie 2025
Asigurare facultativa pentru locuința , veți fi despăgubit de către asigurator care la rândul sau își va recupera banii de la vinovați , in felul acesta poate vor fi mai atenți pe viitor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)
Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)