avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL fara activitate dar nesuspendat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL fara activitate dar nesuspendat

Buna ziua,

1. In situatia in care o firma care a avut activitate dar in ultimul timp din cauza anumitor conditii de piata, nu mai are, poate sa ramana functionala fara se fie suspendata de la ONRC?

2. Daca o firma are doar asociat unic/administrator, fara salariati ce procent din cheltuielile cu combustibilul (are 1 masina) sunt deductibile dpvd al TVA si al impozitului pe profit?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: corneliabortan , utilizator 14:46, 12 Iulie 2012
1.Firma poate sa nu fie suspendata,dar la trimestru sa aveti grija sa depuneti declaratiile
2.De la 1 iulie 2012 bonurile de benzina si cheltuielile de intretinere masina sunt deductibile 50% pt o singura masina pe firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina vio58 vio58 O firma cu obiect de activitate transport international si intern,face aprovizionare de combustibil pe traseu si plateste cu bonuri de casa,se poate deduce tva ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)