avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Operatiune intracomunitara triunghiulara sau nu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Operatiune intracomunitara triunghiulara sau nu

Buna ziua. Am urmatoarea problema:
Firma A din Germania vinde marfa firmei B din Italia care o vinde mai departe firmei C din Romania. Facturile circula de la A-B, B-C.
Marfa circula direct de la firma A din Germania la firma D din Romania unde firma C din Romania are un spatiu inchiriat. Transportul a fost platit si efectuat de firma A din Germania. Pe CMR este trecut expeditorul, adica firma A din Germania si destinatarul, adica firma D din Romania. Mentionez ca firma D din Romania va factura serviciul de inchiriere firmei C din Romania. Cum trebuie intocmite facturile din p.d.v. al tva si de ce documente justificative are nevoie fiecare firma avand in vedere ca transportul s-a efectuat dupa cum am spus?
Cel mai recent răspuns: blouemoon , utilizator 12:32, 13 Iulie 2012
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmr operatiuni triunghiulare IoanaAd IoanaAd Firma A din Romania achizitioneaza marfa de la firma B din Polonia, marfa urmand sa fie vanduta unui fimei C client final din Germania. Responsabilitatea ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Cmr la transport intern floarepojar floarepojar firma A transporta marfa din Ungaria ,in Romania la firma B,care factureaza marfa la firma A care o vinde firmei C,si pentru care face in continuare ... (vezi toată discuția)