avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

buna ziua.as dori sieu sa inscriu masina fara sa platesc taxa auto.imi puteti spune care sunt pasii de urmat si daca pot circula cu masina in timpul procesului?
Cel mai recent răspuns: Manea S. Alexandru PFA , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:36, 12 Iulie 2012
Va angajati un avocat, dati statul in judecata si sperati sa castigati. Cu masina nu aveti voie sa circulati decat pe parcursul celor 3 luni in care dumneavoastra va puteti lua numerele rosii. Am cunoscut un caz ca al dumneavoastra si domnul respectiv a castigat in instanta si nu a mai platit taxa auto. Bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare 10Dawiek 10Dawiek Buna ziua. Am nevoie de un raspuns urgent la aceasta problema. Am cumparat in 2015 o masina din Germania. Masina a fost fabricata in 12/2002. In acte, masina ... (vezi toată discuția)
Scutire de taxa auto poparoxana poparoxana Buna ziua. Am inteles ca se poate sa inmatriculez masina in Romania fara sa platesc taxa de prima inmatriculare.Cunosc persoane care au platit-o si si-au ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)