avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social SRL




Anul trecut , in iulie, am depus la Administratia Financiara sector 3 un contract de comodat in vederea schimbarii sediului social al unui SRL in acelasi judet si nu am ridicat certificatul si adeverinta necesare la ORC-BUCURESTI.

Am fost astazi, 12.07.2012 la ORC-BUCURETI pentru schimbarea sediului social al aceluiasi SRL, adresa fiind aceeasi cu cea din contractul de comodat depus anul trecut la AF sector 3, mentionez ca e vorba de aceeasi firma si bineinteles mi-au zis ca daca inregistrez din nou contractul de comodat in certificat va aparea ca exista o firma cu sediul social la adresa respectiva, in speta aceeasi firma, fiind un lucru aberant.

La AF sector 3 nu mai exista arhiva , deci nu pot sa mai ridic certificatul si adeverinta de anul trecut.

Care este procedura de urmat in aceasta situatie tipic romaneasca, intrucat cei de la ORC-BUCURESTI nu stiau.

Cel mai recent răspuns: raluk20 , utilizator 21:36, 12 Iulie 2012
Unde aveti sediul in acest moment conform ORC? La vechea adresa?
Daca aveti contract de comodat, cred ca e posibil sa depuneti un proces-verbal prin care fostul contract se incheie, si sa depuneti un nou contract de comodat care sa primeasca un alt numar de la AF.
Conform ORC am sediul neschimbat, intrucat nu am depus anul trecut la ORC dosarul privind schimbarea sediului social- nu am ridicat de la AF certificatul si adeverinta- am expus in mare situatia in mesaj- intrebarea este ce pot sa fac, sediul e acelasi de cand a fost infiintata firma si nu a expirat, vreau doar sa l schimb, fara multe batai de cap.
Pentru a simplifica procedura pt schimbare sediu social certificatul si adeverinta sunt eliberate de ORC si data de baze este la nivel national si nu se poate face nici o modificare, in vederea eliberarii unui alt certificat pt acelasi sediu, chiar daca este vorba despre aceeasi firma, o aberatie...si la AF era la fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet utilizatorrnou utilizatorrnou Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al ... (vezi toată discuția)
Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)