Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

LORELA UNGURIANU 
	    	Avocat

LORELA UNGURIANU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 PARTEVATAMATA2010	                   

Am o problema: am castigat o actiune impotriva procuraturii, s-a dat o sentinta de retrimitere a dosarului la parchet, pentru continuarea cercetarii. Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    PARTEVATAMATA2010	                   

Am o problema: am castigat o actiune impotriva procuraturii, s-a dat o sentinta de retrimitere a dosarului la parchet, pentru continuarea cercetarii. Dupa ... (vezi toată discuția)

mirceani	                   

Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii.
Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie.
Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
	                    mirceani	                   

Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii.
Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie.
Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)

cristina/BZ	                   

Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)
	                    cristina/BZ	                   

Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)